Grillitud kanasteik suitsutatud tšilliglasuuriga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine

Vali kogus

Suitsutatud tšilliglasuur

  • Õunaäädikas
     3 spl
  • Pruun suhkur
     3 spl
  • Tšillikaste
     1.5 dl
  • Nelgi maitseaine
     1 spl
  • Chipotle tšilli pasta
     3 spl
  • Paprikapulber
     1 tls
  • Sool
     

Kana

  • Kanasteik
     4
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kanasteik on paras tükk kana, mis on koivakujuline, aga ilma luudeta. Nahk on tal alles, tänu millele sobib hästi seda grillida ja pintseldada suitsutatud tšilliglasuuriga. Naudi kiiresti valmistatavat ja maitsvat grillirooga koos kastmete ja heade lisadega.

Suitsutatud tšilliglasuur: aja keema äädikas ja suhkur. Lisa ülejäänud koostisosad. Maitsesta soolaga ja jäta jahtuma.

Kana: maitsesta kanasteiki soola ja pipraga ning grilli aeglaselt nahaküljega allapoole keskmisel kuni kõrgel kuumusel, nii et nahk muutub krõbedaks.

Pööra ja glasuuri nahka ning grilli lihakülge, kuni sisetemperatuur on 72 °C.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.