Dandan-nuudlid

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Riisinuudlid
     4 peotäit
  • Kobartomat
     250 g
  • Šampinjonid
     250 g
  • Sojauba
     250 g
  • Õli
     1 spl
  • Beebispinat
     65 g

Salatikaste

  • Riivitud ingver
     1 spl
  • Küüslauk
     2
  • Laim
     0.5
  • Sambal oelek tšillipasta
     1 tls
  • Jaapani soja
     3 spl
  • Maapähklivõi
     1 dl
  • Suhkur
     1 tls
  • Porrulauk
     0.5

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Dandan on suurepärane Hiina nuudliroog. Maapähklivõist, ingverist, laimist ja sojast koosnev salatikaste, millele lisab teravust sambal oelek‘i tšillipasta, on imeliselt hea. Sega salatikaste ning värskelt keedetud riisinuudlid ja krõbedad köögiviljad kokku. Sega lõpuks värske spinati ja tomatitega. Söö soovi korral pulkadega!

Sulata sojaoad.

Salatikaste: Koori ja riivi ingver ja pane kaussi. Pressi sisse küüslauk ning klopi hulka laimimahl, sambal oelek‘i tšillipasta, soja, maapähklivõi ja suhkur.

Kärbi ja haki porrulauk peeneks ja sega kokku.

Keeda nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.

Poolita tomatid.

Lõika šampinjonid neljaks ning prae seened ja sojaoad praepannil õlis.

Sega hulka nuudlid ja salatikaste. Lase kuumaks ja sega spinati ja tomatitega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!