Chilli con carne

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Veisehakkliha
     500 g
  • Sibul
     2
  • Küüslauguküüs
     3
  • Vürtsköömned
     1 tls
  • Paprikapulber
     1 spl
  • Cayenne'i pipar
     1 tls
  • Purustatud tomatid
     400 g
  • Punased oad soolvees
     400 g
  • Sool
     
  • Suhkur
     
  • Õli
     
  • Jasmiiniriis
     200 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Chilli con carne on maitsev ja lihtne piduroog, mille valmistamine ei tohiks valmistada raskusi ühelegi kodukokale.

Tükelda sibulad ja küüslauk ning pruunista koos hakklihaga.

Maitsesta vürtsköömnete, paprikapulbri ja Cayenne’i pipraga. Lisa purustatud tomatid ja 4 dl vett. 

Maitsesta soola ja veidikese suhkruga ning keeda madalal tulel aeg-ajalt segades 20–25 minutit.

Lisa pestud ja nõrutatud oad, keeda veel 5 minutit.

Valmista jasmiiniriis vastavalt pakendil olevale juhisele aurutatult või keedetult. Serveeri chilli con carne kõrvale.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.