Chiabatta pardifilee ja sibulamoosiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Tume chiabatta
     1 tk
  • Pardifilee
     2 tk
  • Sool
     
  • Õli
     
  • Rukkola
     50 g
  • Muna
     4 tk
  • Pirn
     1 tk
  • Sidrunimahl
     

Sibulamoos

  • Punane sibul
     3 tk
  • Pruun suhkur
     3 spl
  • Balsamico äädikas
     3 spl
  • Sool
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lõika chiabatta pooleks ning nirista sellel veidi õli ning rösti ahjus 5 minutit 200 kraadi juures.

Lõika pardi nahale sälgud ning  aseta külmale pannile praadima.  Prae mõlemalt poolt ja aseta ahju järel küpsema 160 kraadi juures 15 minutit.

Sibulamoos: koori sibul ja lõika ratasteks. Hauta potsis tasalel tule koos suhkru ja äädikaga umbes 20 minutit. Lisa näpuotsaga soola ning lase jahtuda.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.