Ciabatta pardifilee ja sibulamoosiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Tume ciabatta
     1 tk
  • Pardifilee
     2 tk
  • Sool
     
  • Õli
     
  • Rukola
     50 g
  • Muna
     4 tk
  • Pirn
     1 tk
  • Sidrunimahl
     

Sibulamoos

  • Punane sibul
     3 tk
  • Pruun suhkur
     3 spl
  • Balsamico äädikas
     3 spl
  • Sool
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lõika ciabatta pooleks ning nirista sellel veidi õli ning rösti ahjus 5 minutit 200 kraadi juures.

Lõika pardi nahale sälgud ning aseta külmale pannile praadima. Prae mõlemalt poolt ja aseta ahju järelküpsema 160 kraadi juures 15 minutit.

Sibulamoos: koori sibul ja lõika ratasteks. Hauta potis tasasel tulel suhkru ja äädikaga umbes 20 minutit. Lisa näpuotsaga soola ning lase jahtuda.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!