Cayenne’i pipra ja kõrvitsa hummus

  • Ettevalmistusaeg: 40min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Kikerherneid
     1 pakk
  • Muskaatkõrvitsat
     0,25 tk
  • Tahiinit või seesamiõli
     2 spl
  • Peenelt riivitud küüslauku
     1 küüs
  • Cayenne'i pipart
     1 tls
  • Jahvatatud vürtsköömneid
     1 tls
  • Veidi seesamiõli
     
  • Meresoola
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Koori ja tükelda muskaatkõrvits.

Aseta kõrvitsakuubikud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja nirista peale seesamiõli.

Rösti 180-kraadises ahjus paarkümmend minutit või kuni kõrvits on täiesti pehme. Lase jahtuda.

Kalla kannmikserisse või sauseguri nõusse kikerherned, kõrvits ja kõik ülejäänud koostisosad.

Püreeri ühtlaseks siidjaks massiks.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.