Burritokauss

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Rimi veise antrekoot
     200 g
  • Fajita-maitseaine
     2 spl
  • Rimi basmatiriis
     125 g
  • Rimi punased konservoad
     100 g
  • Rimi konserveeritud röstitud paprika
     2 pakk
  • Avokaado
     1 tk
  • Värske petersell
     
  • Maitsestamata jogurt
     2 spl
  • Takokaste
     2 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Praadimiseks õli
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mehhiko köögist inspiratsiooni saanud soojendav roog. Liha prae just endale sobiva küpsusastmeni. Samuti toimi vürtsidega – kui armastad vürtsikat, lisa rohkem fajita-maitseainet ja takokastet.

Keeda riis vastavalt pakendil olevale juhendile.

Hõõru liha fajita-maitseaine, soola ja pipraga. Prae kuumal pannil õlis mõlemalt poolt paar minutit soovitud küpsusastmeni. Lase paar minutit seista ja viiluta.

Viiluta avokaado ja paprikad.

Serveeri kõik koostisained kahte kaussi, maitsesta veidikese soola ja pipra ning hakitud värske peterselliga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!