Bucatini kreemja isterband‘i täidise ning rosmariiniga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Pastat (eelista bucatini‘t)
     4 peotäit
  • Väikseid rohelisi herneid
     250 g
  • Porgand
     1
  • Punane sibul
     1
  • Isterband-vorsti
     4
  • Vahukoort
     1 dl
  • Piima
     2 dl
  • Maisitärklist
     0.5 spl
  • Rosmariini
     0.5 peotäit
  • Võid
     1 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Jää- või friseesalatit
     1 peotäit

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitserikkas pastaroog rootsi isterband-vorstide täidisega. Prae täidis koos porgandi ja sibulaga ning sega kreemjasse kastmesse. Serveeri roheliste herneste ja krõbeda salatiga

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Lisa herned keevasse pastasse, kui on veel 2 minutit jäänud.

Koori ja haki porgand ja sibul peeneks.

Lõika isterband-vorstid pikuti lahti ja kraabi sisu välja

Sega koor, piim ja maisitärklis kastrulli ning aja segades keema. Haki rosmariin peeneks ja sega kastmesse.

Prae porgand ja sibul poole koguse võiga panni peal. Sega need kastmesse.

Pudista isterband‘i sisu laiali ning prae segades allesjäänud võis panni peal. Sega kastmesse ja aja keema. Maitsesta soola ja pipraga.

Lõika salat tükkideks.

Serveeri pasta ja herned kastme ja salatiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.