Bruschetta’d kitsejuustukreemiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Õhukest pika saia viilu
     8
  • Oliiviõli
     
  • Viigimarja
     2
  • Kitsejuustu
     150 g
  • Pipart
     
  • Tüümiani
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lihtsad kooslused ja puhtad maitsed vajavad vahe. Kui värskeid viigimarju ei õnnestu leida, kasuta pehmeid ja kuivatatuid. Soolakale kitsejuustule norutatud magus mesi ergutab mõnusalt maitsemeeli.

Aseta õhukesed saiaviilud ahjuplaadile, piserda oliiviõliga üle ja tõsta 180–200-kraadisesse ahju. Rösti, kuni saiad on krõbedad ja hakkavad äärtest pruunistuma (8–10 minutit).  Tõsta ahjust ning jahuta.

Aseta igale saiaviilule veidi kitsejuustu, seejärel paar viigimarjasektorit ja lõpuks nirista veidi mett.

Puista peale värskelt jahvatatud musta pipart, kaunista värske tüümianiga. Serveeri kohe!

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Carpaccio

10min • Lihtne
Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.