Bresaola seente ja linguinega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Pasta (eelista linguinet)
     4 peotäit
  • Suvikõrvits
     1
  • Shiitake-seened
     150 g
  • Punane sibul
     1
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Trühvliga seenekreemi
     130 g
  • Vahukoort
     2 dl
  • Kirsstomateid
     250 g
  • Rukkolat
     65 g
  • Bresaola‘t
     70 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

See roog saab oma suurepärase maitse trühvliga seenekreemist. Lisa shiitake-seened, bresaola, suvikõrvits ja punane sibul ning tulemuseks on täiendatud pastaroog, mida lähedastele pakkuda.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Koori suvikõrvits ribadeks kartulikoorijaga. Pane suvikõrvits keema koos pastaga u 1 minut enne keetmise lõppu.

Viiluta seened, koori ja haki sibul. Prae seened ja sibul oliiviõliga pannil. Maitsesta soola ja pipraga. Vähenda kuumust ning lisa segades seenekreem ja koor ning keeda veel u 2 minutit.

Lõika tomatid pooleks ning sega rukolaga.

Sega värskelt küpsetatud pasta seenekastmega ja serveeri bresaola ja salatiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.