Bresaola pasta ja tomatiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne

Vali kogus

Pasta

  • Pastat (eelista casarecce‘t)
     2 peotäit
  • Pakk pimiento-oliive
     1
  • Pastakastet basiilikuga
     390 g
  • Cayenne‘i pipar
     
  • Grana padanot
     50 g

Tomatisalat

  • Tomatisegu
     250 g
  • Peterselli
     20 g
  • Oliiviõli
     0.5 spl
  • Punast veiniäädikat
     0.5 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     

Serveerimiseks

  • Bresaola‘t
     70 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kiiresti valmistatav ning maitserikas pasta sobib enamikul puhkudel. Palun Sulle pasta, eelistatavalt casarecce, mida serveerida koos bresaola ja tomatisalatiga. Rooga täiustavad oliivid, imeline grana padano ning petersell. Lase hea maitsta!

Pasta: Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Tomatisalat: Tükelda tomatid. Haki petersell peeneks. Sega tomatid oliiviõli, äädika ja peterselliga. Maitsesta soola ja pipraga.

Pasta: Lase oliividel nõrguda. Soojenda pastakastet ning maitsesta Cayenne‘i pipra ning vajaduse korral ka soolaga.

Sega pasta kastmega kokku ning puista peale oliivid ja juust.

Serveerimiseks: Serveeri bresaola ja tomatisalatiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.