Bresaola kreemja gemelli‘ga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Brokolit
     250 g
  • Pastat (eelista gemelli‘t)
     4 peotäit
  • Keedetud suuri valgeid ube
     380 g
  • Päikesekuivatatud tomateid
     80 g
  • Basiilikut
     0.5 peotäit
  • Vahukoort
     1.5 dl
  • Piima
     1.5 dl
  • Maisitärklist
     1.5 tls
  • Küüslauguküüs
     1
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Bresaola‘t
     70 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kiired ja maitsvad pastaroad kuluvad alati ära. Palun, siin on Sulle kreemjas gemellipasta bresaola‘ga. Kreemjas on ta tänu koorele ja piimale, mis segatakse ubade, päikesekuivatatud tomatite ning basiilikuga. Lisa enne serveerimist roale bresaola ning krõbeda brokoli. Lase hea maitsta!

Puhasta brokoli ning lõika väikesteks tükkideks.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele ning lisa brokoli potti, kui on jäänud 3 minutit.

Lase ubadel ja tomatitel kuivaks nõrguda. Tükelda tomatid. Haki basiilik peeneks.

Sega koor ja piim maisitärklisega kastrulli. Aja keema ning pressi sisse küüslauk, sega ubade, tomatite ja basiilikuga. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega kaste pasta ja brokoliga kokku ja serveeri bresaola‘ga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.