Barbeque kanaga täidetud ahjusai

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Taaskord üks selline retsept, milles annab ära kasutada suure grillimise tulemusena alles jäänud grill-liha. Retseptis olen konkreetselt küll kasutanud kana, kuid sobivad ka teised lihad. Samuti olen seda retsepti teinud näiteks poes valmistoidu letis müüdavatest grillitud kanakoibadest, kiirelt ja lihtsalt valmiv õhtusöök perele. 

Retsepti autor on Gea Küngas

Tükelda kanaliha väiksemateks tükkideks.

 Puhasta ja tükelda paprika. Haki roheline sibul.

Sega kana kokku sibula, paprika, BBQ kastme ja 75 gr riivitud juustuga.Eemalda ciabatta keskosa, kuhu tõsta täidis.

Raputa peale ülejäänud riivjuust. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180°C juures 15-20 minutit, kuni juust on peal sulanud.

Ciabatta keskosast alles jäänud saiast saab valmistada saiakuubikuid ja neid hiljem kasutada suppide või salatite valmistamisel.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Risotto

25min • Lihtne

Tortillakausikesed

15min • Lihtne

Seljanka

25min • Lihtne

Leivakotletid

15min • Lihtne
Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.