Banaani-maapähkli-juustukook

  • Ettevalmistusaeg: 1h ,  Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine

Vali kogus

Põhi

  • Täisteranisujahu
     150 g
  • Soola
     0,25 g
  • Fariinsuhkurt
     2 spl
  • Võid
     100 g
  • Külma vett
     2 spl

Täidis

  • Banaani
     2 tk
  • Maapähklivõid
     3 spl
  • Sulatatud juustu
     400 g
  • Hapukoort
     100 g
  • Muna
     3 tk
  • Fariinsuhkurt
     75 g
  • Täisteranisujahu
     1 spl
  • Maapähkleid
     2 spl

Kate

  • Maapähklivõid
     3 spl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sega omavahel jahu, sool ja suhkur. Lisa hulka võitükid ja vesi. Sega kõik ühtlaseks tainaks.

Hoia tainapalli 20 minutit külmkapis. Suru see 21 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtesse.

Viiluta banaanid, aseta banaaniviilud koogipõhjale laiali. Banaaniviilude peale määri maapähklivõid.

Vahusta omavahel sulajuust, hapukoor, munad, suhkur ja jahu. Vala juustusegu vormi, puista peale maapähkleid.

Küpseta 180-kraadises ahjus 40–45 minutit. Lase jahtuda ja eemalda vormist.

Määri koogile veel kreemjat pähklivõid.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.