Aurutatud ja põletatud lõhe tilli-sidrunikreemiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kartulit
     450 g
  • Rohelist uba
     150 g
  • Tilli
     20 g
  • Sidrunit
     1
  • Kerget crème fraîche’t
     2 dl
  • Soola
     
  • Pipart
     
  • Aurutatud lõhe fileed
     2
  • Lambasalatit
     65 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Aurutatud ja põletatud lõhe sulab suus. Seda tasakaalustab kaunisti hapukas crème fraîche‘i, sidruni ja värske tilli kaste. Serveeri värskelt keedetud kartulite ja aedubadega. Lisa lõpus värske põldkännakusalat (teise nimega lambasalat) ja paar tillioksa. Head isu!

Keeda kartulid. Puhasta oad ja pane umbes kolm minutit enne keetmisaja lõppu kartulite juurde keema.

Haki till ning loputa ja puhasta sidrun leiges vees. Riivi sidrunilt koor. Sega till ja riivitud sidrunikoor crème fraîche‘iga, maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri lõhe kartulite, sidrunikreemi, salati ja ubadega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.