Amaranti skoonid ubade ja spinatiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kupatatud spinat
     65 g
  • Köömned
     1 tl
  • Vahemere sool
     
  • Itaalia maitseainete segu
     
  • Cayenne'i pipar
     
  • Tofu
     150 g
  • Keedetud ja purustatud oad
     100 g
  • Keedetud ja purustatud amaranti seemned
     100 g
  • Sidrunikoor
     
  • Riivsai
     1 spl
  • Viinamarjaseemneõli
     

Kaste

  • Majonees
     200 g
  • Küüslauk
     1 tk
  • Sidruni mahl
     0,5 tk
  • Cayenne'i pipar
     1 tl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmista koduseks lõuna- või õhtusöögiks amaranti skoonid ubade ja spinatiga. Selle valmistamine võtab umbes 30 minutit ning roog ise on kiudainerikas ning hea valguallikas!

Kupata spinat ning tõsta taldrikule.

Lisa uhmrisse maitse järgi köömned, vahemere sool, itaalia maitseainesegu ja cayenne'i pipar. Uhmerda segu ühtlaseks.

Pane anumasse kupatatud spinat ning uhmerdatud maitseainete segu. Lisa tofu, keedatud ja purustatud oad, keedetud ja purustatud amaranti seemned ning riivi segule sidruni koort. Sega segu ühtlaseks.Lisa riivsai.

Vormi skoonid.

Pane pann tulele ning lisa praadimiseks viinamarjaseemneõli.

Kata skoonid enne praadimist riivsaiaga. Prae mõlemalt poolt mõni minut kuni värv muutub kuldruuniks.

Valmista kaste! Pane anumasse majonees, purusta sinna küüslauk, pigista sidrunist mahl ja lisa cayenne'i pipar. Sega ühtlaseks.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!