Ahjus küpsetatud pilaff kana ja pruuni riisiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostisosad

  • Rimi Goodlife kanakoivad
     500 g
  • I love eco rapsiõli
     20 g
  • Sibulat
     50 g
  • Porgandit
     120 g
  • Rimi kikerherneid
     100 g
  • Kanapuljongit
     400 g
  • Pruuni riisi
     200 g
  • Küüslauku
     40 g
  • Õuna
     50 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Röstige kanakoivad malmpotis.

Lisage sibul ja porgand ning praadige läbi.

Valage juurde puljong ja kikerherned.

Laske keema tõusta, seejärel lisage riis. Pange koorimata küüslaugumugul ja õun kõige peale.

Katke pott kaanega ja pange 35 minutiks eelsoojendatud ahju (180 °C).

Seejärel võtke pott ahjust ja laske sel ilma kaant tõstmata 10 minutit seista.

Nüüd eemaldage kaas ning võtke õun ja küüslauk ettevaatlikult potist välja.

Tõmmake kana pilafi põhjast välja ning eemaldage sellelt nahk ja kondid.

Segage pilaff läbi ja serveerige koos kanaga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.