Ahjulõhe basiiliku ja tomatiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Lõhefilee
     600 g
  • Must pipar
     
  • Tomatipesto
     2 spl
  • Basiilik
     1 peotäit

Serveerimiseks

  • Spargel
     
  • Keedetud kartul
     
  • Salat
     
  • Tzatziki
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Ahjulõhe basiiliku ja tomatiga on kindel klassika, mille maitsed saavutavad ülevuse tänu vürtsidele. Tõelise peoroa valmistamine ei saa enam lihtsam olla. Serveeri kartulite ja krõbeda salatiga – ja naudi!

Kuumuta ahi 175 °C-ni.

Pane lõhe ahjuvormi. Maitsesta pipraga.

Määri peale tomatipesto.

Pane vorm ahju keskele umbes 20 minutiks või kuni lõhe sisetemperatuur on 54 °C.

Haki basiilik ja puista lõhele peale.

Serveerimiseks: soovitame serveerida lõhet spargli, keedetud kartulite, salati ja tzatziki kastmega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.