Ajakiri Toit&Trend
Elustiiliajakiri

4 nippi verivorsti küpsetamiseks

Liha • 21 November, 2019
Kuidas küpsetada verivorsti? Kas verivorsti peaks lihtsalt praadima? Panime kirja neli nippi, mis aitavad valmistada maitsvat verivorsti.
  • Kui pintseldad vorstid enne ahjupanekut kergelt õliga üle, annab see kestale kena läike ja kaitseb vorstinahka purunemise eest.
  • Ahjus küpsetades väldid vorstide pannile kinnijäämist, kui paned pannile kõigepealt natuke rasvainet või kasutad küpsetuspaberit.
  • Alguses võiks vorste 15–20 minutit küpsetada madalama temperatuuriga ahjus 180 kraadi juures, siis tõsta kuumus 200 kraadini – nõnda jõuavad vorstid läbi küpseda ja lähevad pealt mõnusalt krõbedaks.
  • Pidulikuks serveerimiseks võib vorste flambeerida: valada üle kange alkoholiga ning lauale viies põlema süüdata. Vorstid saavad mõnusa lisamaitse ja lähevad veelgi krõbedamaks.

Populaarsed artiklid

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.