Ajakiri Toit&Trend
Elustiiliajakiri

4 nippi verivorsti küpsetamiseks

Liha • 21 November, 2019
Kuidas küpsetada verivorsti? Kas verivorsti peaks lihtsalt praadima? Panime kirja neli nippi, mis aitavad valmistada maitsvat verivorsti.
  • Kui pintseldad vorstid enne ahjupanekut kergelt õliga üle, annab see kestale kena läike ja kaitseb vorstinahka purunemise eest.
  • Ahjus küpsetades väldid vorstide pannile kinnijäämist, kui paned pannile kõigepealt natuke rasvainet või kasutad küpsetuspaberit.
  • Alguses võiks vorste 15–20 minutit küpsetada madalama temperatuuriga ahjus 180 kraadi juures, siis tõsta kuumus 200 kraadini – nõnda jõuavad vorstid läbi küpseda ja lähevad pealt mõnusalt krõbedaks.
  • Pidulikuks serveerimiseks võib vorste flambeerida: valada üle kange alkoholiga ning lauale viies põlema süüdata. Vorstid saavad mõnusa lisamaitse ja lähevad veelgi krõbedamaks.

Populaarsed artiklid