Lihtne burger, täiuslik maitseelamus

Hõrgu ja mahlase burgeri valmistamine ei ole täppisteadus, vaid puhas looming. Osta Rimist Leiburi seesamiseemnetega või Brioche burgerikukleid ning edasine on juba tegija valik: milliseid maitseid kokku panna või millises järjekorras koostisained üksteise peale laduda. Piirid seab vaid Sinu fantaasia.

Proovi meie burgeriretsepte!

Rimi peakokk Jörgen Kohal on kokku pannud mõned põnevad maitseelamused.

Tutvu ka teiste tänavagurmee retseptidega siin.

Magus burger

Vaja läheb:

  • Leiburi Brioche kuklit
  • Vanilje jäätist  
  • Maasikamoosi
  • Maasikaid
  • Ananassi

Juhised, kuidas burgerit valmistada, leiad siit.

Mozarella burger

Vaja läheb:

  • Leiburi Brioche kuklit
  • Mozzarella juustu
  • Roheline hernest
  • Tomatit
  • Kale kapsast
  • Balsamicot
  • Punast sibulat

Juhised, kuidas burgerit valmistada, leiad siit.

Klassikaline burger

Vaja läheb:

  • Leiburi seesamiseemnetega burgerikuklit
  • Praemuna
  • Hakkšnitslit
  • Peakapsast
  • Porgandit
  • Majoneesi
  • Punast sibulat

Juhised, kuidas burgerit valmistada, leiad siit.

Röstitud sai on kõige maitsvam

Toiduvalmistamise juures võivad pisiasjad osutuda väga oluliseks. Kui soovid tõeliselt hõrku hamburgerit või hot dog'i, ära unusta saia enne serveerimist röstida. Nii omandab see vaid mõne sekundiga ideaalse tekstuuri, lõhnab nagu värskelt küpsetatud ja koorik muutub krõbedaks. kui oled saia kord juba röstima hakanud, ei jäta Sa seda enam kunagi tegemata...


Kuidas röstida?

Röster

Röstris on hot dog'i või hamburgerisaiuloomulikult kõige lihtsam röstida. parima tulemuse saad sellise röstriga, kuhu mahuvad tavalistest röstsaiaviiludest veidi suuremad saiad. Nii ei jää sai röstrisse kinni ja kuumeneb ühtlaselt.

Praepann

Pärast vorstide või burgerite praadimist on see suurepärane võimalus praerasv ära kasutada. Ära pliiti veel välja lülita ja säti saiad lihtsalt pannile. pannil röstimine annab saiale ilusa läikiva pinna ja lisab maitset. Kui soovid vaheldust, proovi saia röstida ka pärast nt sibula, peekoni või muude lisandite praadimist.

Praeahi

Ahjus röstida on kõige parem ahjurestil ja kõrgel temperatuuril. Enne röstimist võid saiu pintseldada rapsiõliga - nii saad saiadele meeldivalt läikiva pinna ja väldid nende kuivamist.

Grill

Kui soovid saiadele ilusaid grillirante, on grillil röstimine ainus õige valik! Grilli kõigepealt muud toidud valmis ja rösti siis saiad. Arvesta sellega, et grill on väga kuum, nii et saiad võivad kergesti kinni kõrbeda.

Osta burgerikukleid ja võida!

Osta nüüd Rimist Leiburi seesamiseemnetega või brioche burgerikukleid ning registreeri ost kassas kliendikaardiga.

Nii võid võita burgerite valmistamise õpitoa ning õhtusöögi kümnele Rimi peakoka Jörgen Kohali juhendamisel!

Leiburi burgerikuklid ja brioche kuklid viivad Sind võidule!

Loe kampaaniareegleid siit.

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.