X
kokk_web-2

Parim liha

Sinu heaks

Liha valimine on sama lihtne nagu selle küpsetamine. Ükski lihatükk ei ole toidu valmistamiseks liiga keeruline. Soovime, et kogeksid seda tunnet, kui valmistad toitu Rimist ostetud lihast. Meie kodulehelt leiad soovitusi ja nõuandeid, mis aitavad Sul selle eesmärgini jõuda.

Jörgen Kohal
Rimi peakokk

Sealiha

Veiseliha

Lambaliha

Küülikuliha

Tasub teada

Kuidas liha nutikalt valida?

Kuidas liha nutikalt valida?

Loe edasi
Kuidas küpsetada maitsvat liha?

Kuidas küpsetada maitsvat liha?

Loe edasi

Retseptid

Hooajaline
Glasuuritud part

Glasuuritud part

180 min


Vaata lähemalt
Peakokalt
Ahjuhani mandariini ja kapsa täidisega

Ahjuhani mandariini ja kapsa täidisega

180 min


Vaata lähemalt
Uudis
Veisekael tumedas õlles

Veisekael tumedas õlles

130 min


Vaata lähemalt
Vaata kõiki